HFC

Opgericht in 2008

Sector: integrated FM

  •  

HFC is een internationale one-stop-shop partner voor hotels en commercieel vastgoed, operators en eigenaren. Onze bewezen integrale facility management aanpak biedt hospitality en facilitaire oplossingen op maat. Onze focus ligt op het managen van de gastbeleving in facilitaire dienstverlening, met als doel een positieve impact te creëren op de merkprestaties en waardeproposities van onze klanten. Het voordeel van werken in verschillende markten is dat we best practices bouwen vanuit de verschillende perspectieven van hotel operators, vastgoedeigenaren en operators van kantoorgebouwen

www.hotelfacilityconcepts.com

HFC

EW Facility Services

Opgericht in 1990

Verkoop belang aan Bencis in 2016
Aquisitie van Hendriks Hoteldiensten in 2019
Aquisitie van Hotel Cleaning Company in 2019

Sector: schoonmaak

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat EW Facility Services voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

www.ew.nl

EW Facility Services

NASEC

Acquisitie in 2006

Sector: uitzenden

Nasec is een uitzendbureau voor dag- en nachtreceptie. De receptionisten van Nasec zijn inzetbaar in de kantoren-, hotel-, en zorgmarkt. De gastvrijheid en betrokkenheid van de medewerkers van Nasec creëren een positieve invloed op gastbeleving. Persoonlijk accountmanagement, 24/7, duidelijke afspraken en een vaste pool van gekwalificeerde receptionisten, vormen het fundament van Nasec.

www.nasec.nl

NASEC

Facility Trade Group

Oprichting EW Cleaning Trade 1996

Aquisitie Blue Wave in 2000
Oprichting Facility Trade Group in 2015
Aquisitie ASP in 2015
Aquisitie Dirksen in 2016
Fusie tot Facility Trade Group in 2017
Aquisitie TCW in 2017

Sector: groothandel

Facility Trade Group is een gespecialiseerde groothandel in Non Food Horeca Producten, Reinigings-systemen- & Machines en Hygiëne Voorzieningen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment voor de horeca- en facility professional, van gevestigde A-merken tot gelijkwaardige alternatieven, onafhankelijk van leverancier of merk.  

www.facilitytradegroup.nl

Facility Trade Group

Dirksen Bedrijfskleding

Aquisitie in 2016

Sector: groothandel

Dirksen Bedrijfskleding is een gespecialiseerde leverancier van Representatieve bedrijfskleding, Werk-, veiligheids- en industriële kleding en Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Zij bieden een ruim assortiment voor verschillende type medewerkers in verschillende sectoren.

www.diksenbedrijfskleding.nl

Dirksen Bedrijfskleding

Mother Nature Cleans

Opgericht in 2016

Sector: groothandel

De primaire doelen van Mother Nature Cleans als business incubator zijn het innoveren, inspireren en realiseren van tastbare en meetbare impact en duurzaamheid. Het platform representeert een collectief van bedrijven en concepten die bewezen bijdragen aan een betere wereld van morgen. Het onafhankelijke collectief van Mother Nature Cleans wordt gevormd door de ‘game changers’: ambitieuze, passievolle en betrokken ondernemers die bewezen innovatieve en duurzame impact kunnen realiseren voor organisaties en huishoudens. Mother Nature Cleans is altijd op zoek naar verdere uitbreiding van haar collectief waarin betrouwbaarheid, kwaliteit en meetbaarheid centraal staan. De game changers zijn de inspiratiebron voor eindgebruikers om in gezamenlijkheid de betere wereld van morgen te realiseren.

www.mothernature-cleans.com

Mother Nature Cleans

Censo

Censo biedt vanuit het ‘one -stop shop' principe duurzame energie oplossingen. Dit levert klanten snel en effectief een positief financieel resultaat dat compliant is én een bijdrage levert aan duurzaamheid. Vanuit expertise in de hele keten is Censo in staat te ontzorgen in organisatie én uitvoering. Uiteindelijk kan Censo de gehele organisatie en uitvoering uit handen nemen. Hierdoor kan de klant zich focussen op de kernactiviteiten en tegelijkertijd de ambitie realiseren om klimaatneutraal te ondernemen.

censo.nl

Censo