Beleving is de drijfveer. Voelen, denken, doen.

- Henk den Hollander

Cire Invest

Co-denker en co-maker

Cire Invest is een investeringsbedrijf met een hart voor ondernemingen én ondernemers. Als co-denker en co-maker zoeken we altijd naar de balans tussen marktgericht en organisatiegericht denken. Wij hebben een sterke focus op business-to-business bedrijven die het core proces van hun opdrachtgevers faciliteren. Bedrijven met een hospitality component in hun onderscheidend vermogen hebben onze speciale aandacht.

Wij geloven in samenwerking met ondernemers die verder willen groeien en een slag willen maken in kwaliteit en professionaliteit. Onze betrokkenheid gaat daarom verder dan funding. Via lange termijn partnerschappen ondersteunen wij ondernemers met strategische marketing, organisatieontwikkeling en finance. Bedrijven zijn daarna in staat om autonoom verder te groeien. Het uitgebreide netwerk van Cire Invest fungeert daarbij als versnellende factor.

De huidige tien bedrijven van Cire Invest, die volledig zelfstandig opereren onder eigen merk, vertegenwoordigen op dit moment een gezamenlijke omzet van € 250 miljoen.

30 JAAR ONDERNEMERSCHAP

Cire Invest is opgericht vanuit 30 jaar ervaring met ondernemerschap in de facilitaire sector. Ondernemers vinden in ons een bondgenoot met gemeenschappelijk inzicht alsook een gelijkwaardige gesprekspartner die begrijpt welke impact ondernemerschap heeft.

NETWERK

Ondernemers profiteren van ons uitgebreide netwerk van adviseurs, klantcontacten en contacten met co-investeerders. Het netwerk dat wij in 30 jaar hebben opgebouwd heeft voor ondernemers gegarandeerd een versnellende groeifactor.

KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT

Onze visie en een open dialoog met ondernemers leidt tot nieuwe inzichten in businessprocessen die nodig zijn voor het leveren van een professionaliseringsslag. Ondernemers kunnen rekenen op onze bijdrage op strategisch niveau voor marketing, organisatieontwikkeling en finance.

Funding

Wij bieden kapitaal, waardoor ondernemers investeringen kunnen doen om ambities versneld te realiseren. Het gaat hierbij om ondernemers in de facilitaire business-to-business markt die willen groeien of op zoek zijn naar bedrijfsopvolging.